Op de Veluwe, vlakbij de hanzesteden Zwolle, Hattem, Deventer en Kampen, bevindt zich ons luxe vakantiehuis: Nummer 21. Zonder ver te reizen, kunt u bij ons toch komen genieten van een totaal andere wereld!
Een charmant en royaal (80m2) vakantiehuis en uitermate comfortabel; perfect voor degene die bijzonder en sfeervol wenst te logeren aan de rand van de Veluwe in Gelderland en de prachtige IJssel vallei.

In het voormalige tuinmanshuis van het aanliggende landgoed Winfried en aan de rand van het 300 hectare grote ‘Zwolse bos’, bevindt zich het vakantiehuis. Op de begane grond bevinden zich de keuken en eet/zitkamer, op de 1e verdieping de slaapkamer, badkamer en lounge ruimte. Uiteraard voorzien van een badkamer, tv met dvd, koelkast, gratis fietsen en internet.
Buiten heeft u uw privé terras in de parktuin kunt u uw gedachten laten gaan. Vanuit uw verblijf wandelt of fietst u direct de Veluwe op. De omgeving nodigt uit om te fietsen, te wandelen, skeeleren, steden te bezoeken, musea te ontdekken en heerlijk te eten.

De inrichting van onze sfeervolle vakantiehuis, is het best te omschrijven als ‘een mix van modern, design en brocante’. In elk geval verrassend en anders!

Cathleen en Mark van Braam